EP2-diagnose-diensten

Diagnose

Heeft uw auto een vervelend of zelfs gevaarlijk probleem? Door de ingewikkelde techniek in auto’s is het voor garagebedrijven lastiger om de oorzaak te vinden zonder diagnose-apparatuur. Laat ons een diagnose uitvoeren van uw auto, zodat u zeker weet waar het probleem zit. We zijn gecertificeerd HELLA Gutmann diagnose specialist en beschikken over alle apparatuur en software voor het uitvoeren van een deskundig onderzoek.

Onnodige kosten voorkomen

Door lukraak auto-onderdelen te vervangen, lopen de kosten vaak onnodig op. Toch komt dit nog steeds voor bij garagebedrijven die niet over geavanceerde diagnose-apparatuur beschikken. Zo kan de zoektocht naar de oorzaak lang duren, terwijl dit niet nodig is. Door onze deskundigheid in te zetten, bespaart u niet alleen onnodige kosten, maar ook veel tijd en ergernis.

Veilig op weg

Van de autodiagnose krijgt u een rapport waarin u alle storingen kunt zien. Hiermee kan de passende reparatie worden uitgevoerd. Wij doen dit graag voor u, maar u kunt dit ook door uw vaste monteur of garage laten doen. Na het herstel van uw auto kunt u weer gerust en veilig op pad.

Diagnose bij EP2 Autoservice Almere

Voor alle automerken

Plan eenvoudig online uw afspraak in

Altijd snel terecht

Kwaliteit voor de beste prijs

Bij noodzakelijke reparaties altijd
vooraf een transparante prijsopgave

Vul het online formulier in voor een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden en de kosten. Uiteraard kunt u ons ook bellen of even langskomen voor meer informatie.