EP2-onderhoud-diensten

Auto-onderhoud voor alle automerken

Staat u wel eens met pech langs de weg? Dan weet u dat pech altijd ongelegen komt en vaak een dure reparatie tot gevolg heeft. Goed onderhoud van de auto voorkomt veel problemen. Door eventuele mankementen tijdig op te sporen, vallen de kosten vaak lager uit. Daarnaast weet u meteen hoe gezond de situatie van uw auto is.

Heeft uw auto regulier onderhoud nodig?

het schema van de fabrikant. Vooraf krijgt u een indicatie van de kosten zodat u weet waar u aan toe bent. De prijs van de onderhoudsbeurt verschilt per auto, maar ligt over het algemeen lager dan de prijs die u bij de dealer betaalt.

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

– De kleine beurt: elk jaar of na 15.000 kilometer;
– Een grote beurt: na 2 jaar of 30.000 kilometer;
– Nieuwere auto’s tonen een melding op het dashboard als het tijd is voor onderhoud.

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Als een reparatie aan uw auto nodig is, bent u bij ons ook aan het goede adres. Voor zowel kleine reparaties als ingewikkelde reparaties kunt u een beroep doen op onze expertise. Zo vervangen wij koppelingen, doen revisies van cilinders en vervangen distributieriemen. We bespreken vooraf de benodigde reparatie aan uw auto, de verwachte tijd en de geschatte kosten van de reparatie. Komen we een onverwachte situatie tegen? Dan nemen we altijd eerst contact op over hoe we het probleem kunnen oplossen.

Op alle reparaties geven we standaard 3 maanden garantie op arbeid en onderdelen.

Onderhoud bij EP2 Autoservice Almere

Voor alle automerken

Plan eenvoudig online uw afspraak in

Altijd snel terecht

Kwaliteit voor de beste prijs

Bij noodzakelijke reparaties altijd
vooraf een transparante prijsopgave

Vul het online formulier in voor een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden en de kosten. Uiteraard kunt u ons ook bellen of even langskomen voor meer informatie.