TWEE BROERS MET PASSIE VOOR AUTO'S

De geschiedenis van onze garage EP2 Autoservice gaat ruim 60 jaar terug in de tijd.

Garage Munier & Zn was jarenlang werkgever van de beide eigenaren Elvir en Edin Puzic. Eerst was de garage in Amsterdam gevestigd, waarna in 1989 het bedrijf naar Almere werd verplaatst.

Door de overname van Garage Munier & Zn. ging onze wens in vervulling om een eigen onderneming te starten. De nieuwe bedrijfsnaam werd EP2 Autoservice: de beide initialen, aangevuld met een 2 vanwege onze gebundelde krachten.

In de loop der jaren ontwikkelden we ons steeds verder. We zijn op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s. Door de RDW-erkenning mogen we APK-keuringen uitvoeren. Daarnaast zijn we op het gebied van autodiagnose gecertificeerd als HELLA Gutmann diagnose specialist.

Als automonteurs met jarenlange ervaring beheersen we alle kneepjes van het vak. We beschikken over professionele apparatuur om auto’s deskundig te onderhouden en te repareren. Dat de garage kwaliteit en service biedt, blijkt steeds weer uit de hoge waarderingen van tevreden klanten.

DIPLOMA'S & CERTIFICATEN

Met alle benodigde diploma’s en certificaten, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en verplichtingen binnen ons vakgebied.

DE FAMILIE ACHTER EP2 AUTOSERVICE

De twee broers Edin en Elvir zijn dagelijks te vinden in de garage.

De APK-prijs bij EP2 Autoservice is €49,95 exclusief roetmeting & deeltjesteller. Inclusief BTW en afmelden.